Print tempered glas

Print tempered glas heeft dezelfde uitstraling als gezandstraald glas. De werkwijze om tot het gelijkaardige resultaat is echter compleet verschillend. Indirect heeft dit proces een invloed op het onderhoud van de verschillende soorten glas.

Bij gezandstraald glas zullen er miniscule gaatjes in het glas ontstaan. Deze zijn een zeer gevoelig punt om vuil te worden (het vuil kruipt in de putjes) en het schoonmaken wordt in bepaalde situaties quasi onmogelijk gemaakt.

Bij print tempered glas wordt de tekening of het motief op het klaar glas geprint in plaats van gezandstraald. Op die manier ontstaan geen zwakke punten die makkelijk vuil absorberen en dus moeilijk te kuisen zijn.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: