Glas op maat

Ook bij glas is maatwerk verkrijgbaar
Net zoals bij andere constructies met bijvoorbeeld hout en metaal, wordt glas op maat gesneden in functie van de verdere verwerking. Van alle bouwmaterialen heeft glas de laatste jaren de grootste evolutie doorgemaakt. Zo duiken steeds meer gebouwen op met bedrukt glas.

Op deze manier wordt dankzij een frame waarin glas op maat wordt verwerkt tot een patroon verwerkt. Maar ook steeds meer toepassingen met sfeerfoto’s duiken op in het straatbeeld.

Specialisatie in maatglas

Het snijden van glas op maat is een gespecialiseerd vakgebied. Verkeerde maten of schade is vrij definitief ten opzichte van andere materialen die vaak nog kunnen hersteld worden.

Als u zelf glas op maat bestelt is het belangrijk om goed na te gaan hoe de maten moeten worden genomen. Zo zijn er binnenmaten en buitenmaten die een wezenlijk verschil opleveren in de effectieve maat van uw glas.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: