Glas ramen

Ramen als belangrijkste toepassing
De belangrijkste toepassing van glas is ongetwijfeld het gebruik in ramen. Bij de keuze van het geschikte glas van de ramen zijn er bijzonder veel mogelijkheden.

Op deze site bieden we u graag een overzicht van de verschillende soorten glas die in ramen kunnen worden verwerkt.

Verschillende types glasramen

In ruwe lijnen kunnen we al een onderscheid maken tussen mat glas en klaar glas. Ramen met klaar glas zal u kunnen door kijken, door ramen met mat glas kan niet gekeken worden. Elk type heeft ook nog eens een eigen onderverdeling. Zo kan bijvoorbeeld mat glas gezandstraald zijn maar ook het zogenaamde ‘print temperd glas’ kent een sterke opmars.

Op de pagina print temperd glas lichten we kort de werkwijze toe en geven een beknopt overzicht van de voordelen die deze soort glas te bieden heeft.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: