Glazen douchedeuren

De voordelen van glazen douchedeuren
Het grootste voordeel van glazen douchedeuren zijn meteen duidelijk. Hun doorzichtige aard voorziet extra lichtinval in de douchecabine, wat niet alleen praktisch is, maar ook esthetisch erg mooi.

Zo zorgt het extra lichtinval dat de ruimte groter lijkt dan hij effectief is, en er moet geen licht voorzien worden in de douchecabine zelf.

Glas is bovendien zo saai of interessant als u zelf wilt. Er kan gekozen worden voor standaard onbewerkt glas, of er kunnen verschillende effecten in het glas voorzien worden. De glazen douchedeur kan bewerkt worden met een groot aantal verschillende patronen, al naargelang uw smaak.

Zijn glazen douchedeuren wel veilig?

Veel mensen die momenteel geen gebruik maken van een glazen douchedeur, vragen zich vaak af of glazen douchedeuren wel veilig zijn. Als het glas breekt, zullen de glasscherven geen probleem vormen?

Deze redenering is onterecht: Glazen douchedeuren worden gemaakt van gehard glas. Gehard glas breekt ten eerste erg moeilijk (het is tot 5x harder dan gewoon enkel glas), en als het dan breekt valt het uitéén in ongevaarlijke, afgevlakte glazen korrels. Perfect dus voor glazen douchedeuren!

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: