Glasschade

Wat te doen bij glasschade? Glasschade repareren of glas vervangen?
glasschadeVaak vraagt men zich af of men bij glasschade aan een venster of deur, deze best repareert of meteen vervangt. Het antwoord op deze vraag is niet altijd simpel.

Veel hangt af van welke glasschade het raam ondergaan heeft, en in welke mate. Voor vensters is het uiteraard niet aan te raden een volledig gebroken raam te lijmen en terug te plaatsen.

Als de glasschade zich echter beperkt tot een barst of een ster, dan is die in de meeste gevallen redelijk vlot te repareren. Dit zal veel goedkoper uitkomen dan het volledige raam te vervangen.

Glasschade voorkomen

Momenteel zijn er veel verschillende manieren om uitgebreide glasschade te voorkomen. Zo is er ondermeer gehard glas, dat tot 5 maal sterker is dan gewoon glas. Als er nog meer sterkte nodig is, kan men gaan voor gelaagd glas.

Beide glastypes zijn niet alleen veel sterker dan standaard glas, ze zijn ook veiliger. Zo vallen ze niet in scherven uiteen, wat het risico op verwondingen minimaliseert.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: