Figuurglas

De decoratieve aspecten van figuurglas
soorten glasNiet ieder glas hoeft vlak en doorzichtig te zijn. Omwille van de stijl van uw woning is het soms wenselijk om glas te hebben dat opgebouwd is met bepaalde patronen in. Figuurglas dus.

Er zijn ontelbaar veel verschillende motieven mogelijk voor figuurglas. Afhankelijk van welk patroon u in uw figuurglas verwerkt wenst te zien, kan dit verschillende effecten hebben op uw woning.

Andere toepassingen voor figuurglas

Er wordt ook vaak voor figuurglas boven standaard glas gekozen vanwege privacy redenen. Door de patronen op het glas is het namelijk niet erg doorzichtig meer. Figuurglas is bovendien mooier dan standaard mat glas, en heeft vaak dezelfde eigenschappen.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat ieder type figuurglas ondoorzichtig is. Er is veel variatie te vinden in welk figuurglas er mogelijk is: Ondoorzichtig, half doorzichtig, … Naast het type van de patronen kan er ook gekozen worden of er kleur in de patronen verwerkt wordt.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: