Prijs glas

Waarvan is de prijs van glas afhankelijk?
Zoals u zult merken op deze website met alle informatie over glas is de prijs van glas van heel wat factoren afhankelijk. Zo zal de prijs van enkel klaar glas met een kleine dikte aanzienlijk lager liggen dan gelaagd glas en/of inbraakwerend glas.

Als u zeker wilt zijn dat u een correcte prijs betaalt voor uw glas is het aan te raden om bij verschillende glasbedrijven (glashandels of fabrikanten van glas) prijzen te vragen. Zorg daarbij dat u steeds voor hetzelfde product een prijsofferte vraagt zodat u appelen met appelen vergelijkt.

Echte richtlijnen of standaard prijzen voor de verschillende soorten glas zijn er niet. De kwaliteit, oorsprong, afwerking, soort, enz… vormen allemaal een invloed op de prijs van het glas dat u zoekt.

U zoekt een glasleverancier?

Bent u op zoek naar een glasleverancier of glaszetter die bijv. HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met max. 6 glazenmakers in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!

Interessante artikels: